Inschrijvingen & Lidgeld

INSCHRIJVINGEN 2021 - 2022

Wenst u of uw kind lid te worden van de vereniging, dan dient u zich online in te schrijven.

Het online inschrijven verloopt volledig via deze link: LINK NAAR DE ONLINE INSCHRIJVINGSMODULE 2021 - 2022

Weet U niet goed wat er van U verwacht wordt tijdens het inschrijven, neem dan eerst volgende pagina door: Hoe inschrijven? Stappenplan.

MAAR vooraleer u tot de effectieve inschrijving overgaat, willen wij vragen om de algemene informatie betreffende onze club door te nemen via clubinfo. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat U de inschrijvingsvoorwaarden eerst doorneemt.

De bedragen van het lidgeld vindt U eveneens op een van onze subpagina's.

Voor het uurrooster dient U bij de pagina "Groepen en uurrooster" te zijn, meerbepaald bij de subpagina van de afdeling met het daarbijhorende uurrooster.

 

Inschrijvingen voor wedstrijd- en selectiegroepen gebeuren online en ALLEEN na goedkeuring door de wedstrijdtrainers. Bij inschrijving zonder selectie wordt er U een administratieve kost aangerekend van €35,00 (annuleren wedstrijdlicenties/wedstrijdinschrijvingen bij federatie)

Leden die zich wensen in te schrijven voor de G-werking nemen contact op met het bestuur via leeuwseturnkring1600@gmail.com, zodat we U op een correcte manier kunnen lid maken.
Na het vervolledigen van de inschrijving, zal je een mail ontvangen waarin de betalingsgegevens staan.

 

Ongeacht welke werking, afdeling of groep(en) dat u inschrijft, wanneer de betaling uitgevoerd is, wordt je inschrijving als definitief en onomkeerbaar beschouwd.

U zal dan ook merken dat uw inschrijving als goedgekeurd wordt weergegeven in de online inschrijvingsmodule nadat de inschrijving  door ons en de federatie effectief werd verwerkt.

Wij danken jullie alvast voor het vertrouwen en wensen jullie veel succes in onze club.